Städföretag i Mölndal

Hej igen och välkommen in. Detta är en blogg som normalt handlar om data och IT, och det tycker ni ju om, men samtidigt så vet ni att jag ibland har lite svårt att hålla mig till ämnet och därför kan jag med jämna och ojämna mellanrum slänga in några inlägg som handlar om något annat som jag har stött på under dagen eller som jag går runt och tänker på. Idag blir nog ett sådant inlägg, för jag skulle vilja berätta för er om ett städföretag i Mölndal som jag träffade på min arbetsplats under dagen.

Som ni nog förstår så behöver också arbetsplatser städas med jämna mellanrum och efter ett ganska bra tag av oordning då ingen av oss anställda har haft tiden att städa på arbetsplatsen så bestämde sig de ledande i företaget att anlita ett städföretag i Mölndal till att komma till oss regelbundet för att hjälpa oss med att hålla det snyggt och rent runt omkring oss. Som ni nog också kan räkna ut så är det inte bra för våra datorer att bli täckta av damm, och därför känns det väldigt positivt att vi får hjälp med att hålla dem rena så att de håller längre och kan arbeta fortare utan att bli överhettade. Idag var den första dagen som detta städföretag i Mölndal kom till oss, och vi fick alla en positiv upplevelse, tack vare deras goda service och noggranna arbete. Vi ser mycket fram emot att de kommer förbi fler gånger, och jag hoppas att också ni på era företag tar med Asti städ AB i tanken när ni funderar över vilket städföretag i Mölndal, Partille och Kungälv ni ska anlita.