Psykolig i Uppsala med bred kunskap

Hej alla mina härliga läsare, jag hoppas ni mår kanon. Jag vet att ni som följer mig och läser min blogg, att många av er jobbar med IT, precis som jag, och jag skulle vilja veta lite dela med mig lite om min erfarenhet och hur jag tar itu med olika sorters motgångar som jag stöter på i livet. När man, som jag till exempel gör, arbetar väldigt mycket, just med IT och framför datorn, så blir det väldigt mycket arbete, och väldigt lite socialt liv. Jag skulle vilja tipsa er om ett företag som är jättebra på mental träning exempelvis, och detta företag heter SQ Inspiro psykologi och ligger då här i Uppsala. Det som SQ Inspiro har hjälpt mig mycket med är hur jag ska hantera olika sorters problem jag stöter på och som jag känner att jag faktiskt inte kan förstå eller veta hur jag ska hantera helt på egen hand.

Detta företag sysslar med allt ifrån mental träning, till en sorts terapi som kallas TRE och står för Tension & Trauma Releasing Exercises. På denna terapi får man lära sig att hantera stress och återhämta sig efter trauman. Terapin består av sex övningar som bidrar till detta och som hjälper en att släppa spänningar i musklerna, vilket hjälper till att lugna ångest.

Om ni känner att ni också vill ha tips eller råd om ett företag där ni kan få hjälp med diverse problem, som ni kanske annars som mig, bara tidigare skjutit bort, så tycker jag absolut att ni ska ta kontakt med detta företag som har otroligt lång och bred kunskap inom just psykologi och mental hälsa.