Bilvård i Lycksele med passion för lackering

Hej alla härliga människor som läser och följer min blogg! Jag brukar ju berätta mycket om mitt jobb som administratör med IT och skriva mycket om mitt jobb men nu tänkte jag faktiskt ta upp något helt annat för er! Malte’s Garage är en bilfirma som jag vänt mig till när jag behövde hjälp med min bil, och känner att jag verkligen vill rekommendera denna bilfirma till er som också behöver hjälp med något som helst som kan tänkas röra er bil och bilvård. Eftersom att jag bor i Lycksele som jag nog nämnt innan här i min blogg så var detta perfekt för mig då Malte’s bilvård finns till för oss som till exempelvis bor i Lycksele, Malå eller Vindeln.

Det jag gick till Malte’s Garage för var för att fixa till min lack för jag hade rätt så kraftiga och hemska repor i lacken. Om ni som läser detta möjligtvis också har stött på detta och är bilägare så tycker jag absolut att ni ska vända er till denna helt fantastiska och grymma bilfirma som då alltså finns i ovannämnda städer.

Det jag gillade allra mest med Malte’s var sättet de la upp arbetet på, de jobbade väldigt noggrant och man såg verkligen att de hade stor passion och verkligen brann för just bilar och bilvård. De kunde allt vad som rör lackering och det märkes verkligen. Jag rekommenderar er att gå in och besöka deras hemsida som då är www.maltesgarage.se där ni hittar mer information och även kontaktuppgifter så att ni själv kan ta kontakt med firman och prata mer med dem om vad just ni behöver eller vill ha hjälp med.